079 - 341 61 43
Inspiratiemagazine Offerte aanvragen

Totaalinrichting van kantoor én zorginstelling

Maak kennis met Kuyvenhoven Zakelijk Inrichten

Kuyvenhoven is de ervaren projectinrichter voor kantoor en zorginstelling in de regio Rotterdam en Den Haag. Wij nemen in de projectinrichting alle zorgen van advies, ontwerp en realisatie uit handen. Vanaf het allereerste idee totdat ons eigen montageteam de deur achter zich dichttrekt. Heerlijk, zo heb jij nergens om kijken naar en kan iedereen meteen weer aan het werk. Dat bedoelen wij met gebruiksklaar opleveren.

Totaalinrichting voor kantoren en zorginstellingen

Kuyvenhoven verzorgt de totaalinrichting waarbij architectuur en inrichting naadloos op elkaar aansluiten op basis van uitstraling, kwaliteit en jouw budget. Of het nu gaat om een herindeling, een complete metamorfose of volledige nieuwbouw. Elke vierkante meter wordt optimaal benut en elke ruimte krijgt zijn eigen perfecte inrichting passend bij jouw organisatie. Daarom zorgen we naast de levering van het kantoormeubilair of zorgmeubilair ook voor de aankleding en houden we rekening met de ergonomie, akoestiek, looplijnen, veiligheid en hygiëne. 

Wij zorgen voor een plezierige, functionele en gezonde werkomgeving; dat is lekker werken!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (M.V.O.) is een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering en creëert waarde op Economisch (Profit), Ecologisch (Planet) en Sociaal (People)  gebied. Kuyvenhoven denkt graag met je mee, zowel op economisch als ecologisch gebied, bijvoorbeeld door hergebruik van materialen en gebruik van gerecyclede producten. Kuyvenhoven Zakelijk Inrichten is VCA Zorg gecertificeerd

Daarom kies je voor Kuyvenhoven

  • Wij geven klantwensen vorm
  • Goed advies en korte lijnen
  • Eigen en ervaren montageteam
  • Flexibele en supersnelle levering
  • Elke ruimte gebruiksklaar opgeleverd

Vraag een interieurplan aan

Vraag het aan de ervaren projectinrichter

Direct contact 

Op werkdagen kun je ons altijd bellen voor een vrijblijvend kennismakings-
gesprek of voor vragen.
Wij helpen je graag.

079 - 341 61 43

Offerte aanvragen

Vul de volgende gegevens in

Aanhef *