Werken

Het werken van nu vereist een andere aanpak met meer flexibiliteit. Een werkplek kan een traditioneel bureau zijn maar ook een stilteplek of zelfs een overlegplek.
Werken kun je overal.

Kuyvenhoven zakelijk inrichten ergonomie

Overleg

Het hedendaagse werken vraagt om flexibiliteit en verschillende manieren van werk en overleg. Of het nu gaat om groepsoverleg, discreet overleg, projectgestuurd vergaderen: alle deze vormen van overleg vragen om andere faciliteiten.

Om tot een optimale mix van overlegruimten te komen is het van belang dit vooraf goed vast te stellen. Wij nemen dit altijd vooraf op in ons op te stellen programma van eisen. Zo komen we tot het eindresultaat dat staat. Ook voor uw bedrijf.

Zitten

Bij langdurig zitten gaat het vooral om ergonomie en bewegen. De nieuwe generatie bureaustoel bijvoorbeeld vergt nauwelijks meer instelling en past zich bijna automatisch aan de gebruiker aan.

Kuyvenhoven zakelijk inrichten mvo

Stoffering

Geen inrichting is compleet zonder aankleding.
 Vloerbedekking, wand- en raambekleding zijn essentieel en dragen naast de esthetische waarde sterk bij aan de beheersing van de akoestiek.

Turnkey

Laat een Corporate Identity nog meer tot uiting komen door de toepassing van maatwerk en geef alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor alle disciplines en zijn uw enige aanspreekpunt.

Akoestiek

Goede akoestiek, goede verstaanbaarheid, essentiële privacy en een elementaire rust. Zij zijn nergens van groter belang dan onze werkomgevingen.

Kantoor- en vergaderruimten, verzorgende centra en overheidsinstellingen: maximale zorg en aandacht moeten in alle rust gegeven kunnen worden.

Wij adviseren in akoestische verbeteringen.  Of het nu gaat om het verkorten van de nagalmtijd binnen uw werkomgeving of het contactgeluid wilt reduceren.  De adviseurs van kuyvenhoven kennen de problematiek rondom verstaanbaarheid. En hebben de bijbehorende akoestische oplossingen.

Oplossingen voor zakelijke omgevingen zijn even smaakvol als doeltreffend. Zij maken dat aan de essentiële randvoorwaarden van goede communicatie wordt voldaan. Zodat spreker en luisteraar elkaar ongestoord ontmoeten.